Framme!

Trötta musiker i bussen på väg till Ningbo Trötta musiker i bussen på väg till Ningbo

Konserten i Kronhuset, som naturligtvis var proppfullt, genomfördes inför en mycket entusiastisk publik. Dagen därpå gick flyget från Landvetter kl 13 och efter en komplikationsfri flygresa via Helsingfors landade vi i morse runt kl 8 lokal tid i Shanghai, med 6 timmars tidsförskjutning gentemot Sverige. För oss var klockan alltså 2 på natten när Xue mei Shen, vår researrangör och turnéledare som vi känner sedan turnén 2008, mötte oss på flygplatsen. Ett kärt återseende!

 

Allt bagage och alla instrument kom fram utan problem och vi satte oss direkt i en buss till Ningbo, en resa på runt 2,5 timmar. På vägen körde vi över Hangzhou Bay Bridge, den längsta transoceaniska bron i världen, 3,6 mil lång! Det har varit en välbehövligt lugn ankomstdag, det är viktigt för oss att komma i fas med tidsförskjutningen så snabbt som möjligt. Några har tagit en promenad in till centrum och lunch och middag har vi ätit på hotellet. Det blir tidigt sänggående för de flesta idag, imorgon skall vi genomföra den första konserten.

 

/David Fredlund

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

-