Succé i Hangzhou

Hangzhou Grand Theatre Hangzhou Grand Theatre

I Hangzou checkade vi vid lunchtid in på ett fint hotell och gick iväg till en restaurang för att äta lunch. Riktigt god mat var det där och färskt så det förslog, som framgår av bilderna! Maten smakar generellt sett mycket bra och det är ett ständigt gissande runt borden vad det är vi äter egentligen. Mycket ser man naturligtvis vad det är, annat kan man gissa, och vissa saker har man helt enkelt ingen aning om vad det är. Maten står på en stor vridbar rondell i mitten av stora, runda bord vilket är ett mycket trevligt sätt att äta på. På en av bilderna väljer Xue mei ut maten åt oss inför kvällens middag.

 

En mässingssextett åkte i förväg till konserthallen för en halvtimmes underhållningskonsert utomhus framför teatern och trots regnet samlades en stor skara människor för att lyssna.

 

Kvällens konsert gick av stapeln i Hangzhou Grand Theatre, en minst sagt imponerande byggnad och en konsertsal med 2000 platser och med väldigt fin akustik. Trots vissa problem med magont i orkestern och en lånad kontrabas som behövde tejpas ihop för att fungera gjorde orkestern en strålande insats och succén var given. Tre extranummer fick vi spela innan publiken var nöjd. Mest bejublad är Alexander Hanson som får värja sig från autografjägarna, eller kanske trivs han ganska bra, kan man gissa sig till av bilden.

 

/David Fredlund

Färsk fisk på restaurangen...
... och färsk kyckling
Xue mei väljer ut mat inför kvällens middag
Entusiastisk publik
Alexander skriver autografer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

-