Krokodiler utanför Xuancheng

Undertecknad på behörigt avstånd från krokodilerna Undertecknad på behörigt avstånd från krokodilerna

Dagen inleddes med ett kort besök på en krokodilfarm med en unik sorts kinesiska krokodiler, ett skönt avbrott att på resan. Sedan fortsatte resan mot Maanshan, där vi hade några timmar ledigt på eftermiddagen. Många hittade till en marknad alldeles nära hotellet där man kunde hitta allt möjligt till billigt pris, mycket märkeskopior förstås.

 

På kvällen gjorde vi den fjärde konserten och vi börjar känna igen rutinerna. En ”förtrupp” åker och inspekterar salen och ställer i ordning orkester och slagverk. Resten av orkestern kommer och gör ett kort ljudprov. En fika som består av banan, någon sorts bulle eller kaka och kaffe med mjölk och socker. Sedan konsert. Det är väldigt uppskattat varje kväll och våra trumpetare gör naturligtvis succé i ett av extranumren ”Brass Machine”, i vilken Alexander Hanson gör ett bejublat inhopp i trumpetsektionen!

 

Ikväll deltog återigen hela arrangörsorganisationen, med stadens borgmästare i spetsen, på middagen efteråt.

 

/David Fredlund

Gatubild från MaanShan
Alexander Hanson, David Glänneskog, Robin Rydqvist och Peder Hanson i "Brass Machine"

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

-