Konsert i tv-studio

Konsert i Wuhu Konsert i Wuhu

Idag fick vi sovmorgon, bussen gick inte förrän vid halv elva mot Wuhu, en stad på drygt två miljoner invånare och med specialiteter som risodling och tillverkning av bilmärket Chery. Alla ställen vi varit på hittills ligger förhållandevis nära varandra, runt samma breddgrad som Shanghai.

 

Rutinen idag skilde sig inte mycket från tidigare dagar. Ett par timmars promenad i stan eller i en vacker park i närheten av hotellet hann nog de flesta med på eftermiddagen. Kvällens konsert genomfördes i en stor tv-studio, en lite ovanlig typ av lokal att göra konsert i och med torr akustik, såsom sig bör i en studio. Lyckat var det under alla omständigheter - salen var fullsatt och ovationerna om möjligt ännu intensivare än kvällarna innan!

 

Någon undrar kanske vilka som deltar på turnén. Här kommer svaret: Dirigent: Alexander Hanson. Flöjt: Mia Widestrand och Jill Widén. Oboe: Geoffrey Cox. Klarinett: Ola Persson, Göran Carlsson, Sven Pettersson, Kjell Gustafsson. Basklarinett: Yvonne Kamne. Fagott: Helena Ericsson. Saxofon: Peter Sarrin, Kjell Henriksson. Horn: Stig Emker, Eva Störholt. Trumpet: David Glänneskog, Robin Rydqvist, Peder Hansson. Trombon: Martin Söderlund, Robert Svensson, Anders Hellman. Eufonium: Anders Lundin. Tuba: Neil Baker. Kontrabas: Thomas Markusson. Slagverk: Lars Eliasson, Jerker Johansson, Jonas Landén. Mikael Fellenius, David Fredlund och Daniel Arnesson från GWOs administration. Dessutom är en anhörig, Astrid Emker med och för henne blir det förstås en stund över då och då, varvid stickningen kan vara bra att ha till hands som synes.

 

Efter kvällens konsert fick vi den kanske hittills godaste middagen med en mängd delikatesser och nu ser vi fram emot en välförtjänt vilodag imorgon, då det bär av mot Nanjing.

 

/David Fredlund

I väntan på bussen till konserten
Astrid Emker stickar
Publiken i Wuhu
Middag på kvällen. Från vänster: Mikael Fellenius, Thomas Markusson, Alexander Hanson, Kjell Gustafsson, Ola Persson, Martin Söderlund, Göran Carlsson, Peter Sarrin (skymd), Kjell Henriksson.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln

-