BRA ATT VETA

Insläpp
Kronhuset, biljettkassa och servering öppnar 90 minuter innan konserten om inget annat anges. Stolarna i Kronhuset är numrerade.

Upptakt
Inför vissa konserter arrangeras "Upptakt" i Foajé Karl XI på andra våningen i Kronhuset. Upptakten är en introduktion till kvällens konsert där vi fördjupar oss i musikens värld. Under avslappnade former delar dirigenter, artister och musiker intressant information och anekdoter samt har allmänt trevligt! Upptakten startar 45 min innan konserten.

Mat och dryck
I Foajé Karl XI finns möjlighet att äta en bit mat med ett glas vin eller öl. Det serveras även alkoholfria alternativ, snacks, fikabröd och kaffe. Serveringen öppnar 90 minuter innan konsert och håller även öppet under pausen. Passa på att boka bord i förväg på tel 031-711 08 32 eller info@cafekronhuset.se

Tillgänglighet
Rullstolsburna eller personer med andra funktionsvariationer har reserverade platser längst fram i Kronhuset. Antalet platser är begränsat och dessa bokas i första hand hos GWO. Det finns en toalett anpassad för rullstol samt hiss som går till andra våningen. Färdtjänst och taxi kör till Postgatan 6-8 och därefter in på Kronhusgården för bästa framkomlighet. För övriga speciella önskemål tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Här kan du läsa mer om tillgänglighet i Kronhuset:
http://www.t-d.se/sv/TD2/Avtal/Goteborgs-stad/Kronhuset-/

CD-inspelningar
GWO har spelat in ett flertal CD-skivor. Dessa finns att köpa i handeln, eller vid de flesta konserter då vår vänförening finns på plats. Innehållet på skivorna kan man också läsa mer om samt beställa i webbshopen.

Nyhetsbrev och sociala medier
Om du är intresserad av att få information om GWO via e-post kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Där kan du även meddela om du önskar att vi skickar det tryckta säsongsprogrammet hem till dig. GWO finns även på Facebook, Instagram och YouTube.

Hyr Kronhuset
Det finns möjlighet för företag och föreningar att hyra Kronhuset för konferenser, konserter, föreläsningar, utställningar etc. Rikssalen rymmer 250 personer i biosittning och på våning 2 finns den vackra Foajé Karl XI. Vänligen ring Björn Samuelsson på tel 070-825 86 91 eller skicka e-post till hyra@gwo.se för mer information.